Over ons

Hensema Vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedontwikkeling, verhuur van (bedrijfs)panden en vastgoedbeleggingen in de regio Noord Nederland. Met een grote hoeveelheid kennis, daadkracht en een uitgebreid netwerk werkt Hensema Vastgoed aan diverse projecten op het gebied van vastgoed.

Een belangrijk aspect van het werk van Hensema Vastgoed is duurzaamheid. Het bedrijf richt zich op het verduurzamen van woningen en het volledig nieuw- en verbouwen van bedrijfspanden. Dit gebeurt altijd met het oog op de toekomst en met de eisen en wensen van consumenten, corporaties, gemeenten en andere belanghebbenden in het achterhoofd.

Het bedrijf ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer, maar ook in opdracht van relaties. Hierbij staat altijd de toekomstbestendigheid van het vastgoed voorop. Het is belangrijk dat vastgoed duurzaam is en aan de eisen van de tijd voldoet, zodat het ook op lange termijn van waarde blijft.

Hensema Vastgoed beschikt over de nodige expertise en ervaring om vastgoedprojecten tot een succesvol einde te brengen. Het bedrijf werkt met een team van professionals dat zich richt op alle facetten van vastgoedontwikkeling en -beheer. Van het zoeken naar geschikte locaties tot het uitvoeren van bouwwerkzaamheden en het beheer van vastgoed, Hensema Vastgoed bv is van alle markten thuis.

Kortom, Hensema Vastgoed is een betrouwbare en professionele partner op het gebied van vastgoedontwikkeling, verhuur van (bedrijfs)panden en vastgoedbeleggingen in de regio Noord Nederland. Het bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid en werkt altijd met het oog op de wensen van alle belanghebbenden.